Verhuur en vervoer van containers voor stort & afval

Contacteer ons

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.


Wij hebben een oplossing voor elk afvalprobleem, dat bovendien op maat is van onze klanten. Gielen hanteert een efficiënte aanpak voor elk afvalprobleem dankzij de jarenlange ervaring, de ontwikkelde know how en het omvangrijke wagen- en machinepark. Wij bieden u een oplossing voor allerlei soorten afval. Dit kan gaan van veegvuil, bedrijfsafval, particulier bouw- of sloopwerk, glas of ander specifiek afval.


Gielen NV heeft voor elke situatie een aangepaste container, die met elke gewenste frequentie leeggemaakt wordt. Hier zetten we moderne vrachtwagens voor in, die volledig uitgerust zijn met afzetsystemen enz... Onze gekwalificeerde chauffeurs staan bovendien steeds in contact met onze planningafdeling, zodat ze niet alleen snel, maar ook flexibel en doeltreffend te werk kunnen gaan.


Daarnaast recycleren we ook afvalstoffen zoals papier, kunststoffen, hout, karton en bouwpuin. Ook voor de inzameling van groenafval, textiel, roofing, metaal, electroschroot, banden...kan u bij ons terecht. Wij hebben een stortplaats Cat 3 voor porselein, Ytong, grond en stenen.


Kortom: Voor een uitstekend afvalbeheer en containerverhuur, bent u bij Containerservice Gielen aan het juiste adres.


Raadpleeg onze website of contacteer ons voor meer informatie, wij helpen u graag verder. Voor elk afvalprobleem, hebben wij de oplossing op maat.


Aarzel niet ons te contacteren indien u bijkomende informatie wenst over afvalbeheer, containerverhuur en recyclage!

Gielen Containerservice

Gespecialiseerd in containerverhuur in Limburg!

  089 36 00 36
  089 36 00 30

Eikelaarstraat 17

3600 Genk